C. Ronaldo végleg berágott

Mondjuk lehet, meggondolja még magát, de most éppen nem úgy tűnik. A keserédes keddi BL-nyolcaddöntő után kijelentette, többet nem nyilatkozik ebben a szezonban a sajtónak.

Igazából nem tudjuk mit kellene tegyen még Cristiano Ronaldo, hogy békén hagyják. Az utóbbi két év aranylabdása ipari mennyiségben termeli a gólokat madridi csapatának és a madridi szurkolóknak. A BL-nyolcaddöntőben a Schalke 04 elleni két meccsen csapata öt góljának több, mint a felét, hármat ő rúgott, fejelt. Kedd este lényegét tekintve neki köszönhette 4-3-veresége után keserédesre sikeredett továbbjutását a királyi gárda.

Ehhez képest a szurkolók már a meccs alatt többször kifütyülték a csapatot, a találkozó végén fújolt, fütyült mindenki, fehér kendőt lengettek Carlo Ancelotti mesternek, ami arrafelé nem a szeretet jele. Kicsit hamar felejtenek. Csoda, ha Ronaldo begurult? 

A portugál Karim Benzemával beszélte meg először azon melegében a dolgot. Szájról olvashatóan annyit mondott: „ez szégyen”. Hogy a mutatott játékra gondolt-e, vagy a szurkolókra ekkor még nem lehetett sejteni. Ellenben amikor elhagyta a stadiont, nem állt meg a vegyeszónában a spanyol újságíróknak, csak kiszólt: “No hablo hasta final de tempodara – Ebben a szezonban már nem nyilatkozom a médiának!” – ami már arra enged következtetni, hogy végleg berágott a Madridot körülvevő felhajtásra és a szurkolók negatív magatartására. Neki ez a fegyvere maradt.