2020-ig hosszabbított a Chelsea ásza

Eden Hazard öt és fél évvel, azaz 2020-ig hosszabbította meg szerződését a Chelseanél. José Mourinho szerint nem kizárt, hogy a belga játékos hamarosan a világ legjobbja lesz majd,

A Daily Mail értesülése szerint az új kontraktus értelmében a játékos heti 200 ezer fontot tehet majd zsebre. Eden Hazard 2012-ben igazolt a Chelsea-hez, a kékek akkor 32 millió fontot csengettek ki a Lille együttesének.

Nagyon boldog vagyok, hogy aláírhattam az új szerződésemet. Mindig próbálok a szurkolók kedvében járni, örömöt szerezni nekik és jó látni, hogy ezt ők is értékelik” – nyilatkozta Hazard.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Az idei szezonban 36 mérkőzésen lépett pályára, melyeken 13 alkalommal volt eredményes. Összességében pedig 147 találkozón 43-szor zörgette meg az ellenfelek hálóit.

A csapat vezetőedzője, José Mourinho úgy véli, hogy a játékos hamarosan a világ egyik legjobbja lehet. 

Hazard már jelenleg is egy top játékos, ami pedig a fejlődését illeti, az elképesztő. Ez a döntés megmutatta, hogy bízik a klubban és a játékosokban is, akik körülveszik őt. Még mindig nagyon fiatal, de minden lehetősége adott ahhoz, hogy a világ legjobbja legyen.