Telt ház előtt debütálna Pintér Attila

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) „nézőcsalogató” jegyárakkal csábítja Győrbe a szurkolókat a Finnország elleni mérkőzésre.

Október 15-én, Andorra ellen lépett pályára utoljára a magyar labdarúgó-válogatott. Maga a miniállam sem vonzana túl sok nézőt, de mivel ez az összecsapás négy nappal követte a méretes amszterdami zakót, így alig több mint 5 ezren voltak kint a Puskás Ferenc Stadionban.

Legközelebb március 5-én, szerdán játszik a magyar nemzeti tizenegy, akkor pedig már – a nagy meglepetésre kinevezettPintér Attila szövetségi kapitány irányítja majd az együttest. A Magyar Labdarúgó Szövetségben (MLSZ) azt szeretnék, ha telt ház lenne a 15 ezer 600 néző befogadására alkalmas győri ETO Parkban, emiatt pedig „nézőcsalogató” árakat szabtak meg, a tikettek 500 és 1000 forintos áron lesznek megvásárolhatók.


Pintér Attila a válogatott törökországi edzőtáborában
Fotó: mlsz.hu

„Kinevezésekor Pintér Attila az összefogás szükségességéről, és egy merőben új mentalitású válogatottról kialakításáról beszélt. Március 5-én az ETO Parkban a csapat megteheti az első lépést a korábbinál sikeresebb szereplés felé vezető úton. Ehhez azonban szükség lesz a magyar futball szerelmeseinek hangos biztatására…” – olvasható az mlsz.hu-n.

Márciusi ellenfelünk a világranglista jelenlegi 66. helyezettje, Finnország lesz, amellyel korábban 13 találkozót játszottunk. Ezeken kilenc győzelem, három döntetlen és egy vereség a mérleg 42 rúgott és kilenc kapott góllal.