Messi otthagyja a Barcát?

Egy merész pletyka szerint elárulták az argetin zsenit, ezért minél előbb szeretné otthagyni a katalánokat.

Ez a “hír” egy spanyol televíziós műsorban hangzott el, ahol bizonyos Francois Gallardo, aki átigazolási piaci szakértőnek nevezi magát azt találta mondani, a nyáron biztosan eligazol a katalán városból Lionel Messi.

Gallardo arra alapozva mondta ezt, hogy a Barca még szeptember végén meglebegtette Messi előtt, hogy szerződést hosszabbítanak vele és a fizetését is megemelik, ám azóta egyszer sem egyeztettek a felek erről, az argentin pedig ezt árulásnak fogta fel.


Nehezen hihető a sztori…
Fotó: AFP

A szakértő szerint Messi szóban már meg is egyezett a Paris Saint-Germainnel, a franciák pedig februárban, vagy márciusban előkészítek az átigazolási papírokat.

Persze lehet, hogy az egész csak kacsa, Messivel kapcsolatban sok pletykát hallottunk már, ám nehéz azt elképzelni, hogy a 2000 óta a klub kötelékébe tartozó támadó ilyen könnyen otthagyná sikerei helyszínét.

Ráadásul Gallardo 2012-ben megjósolta azt is – rosszul -, hogy a Chelsea kapitánya, John Terry a Valenciába igazol, valamint Didier Drogba Barcelonába szerződését is beharangozta, szintén hibásan.

… de ha bejön, az évszázad üzlete
Fotó: AFP

A sort folytathatnánk: Pep Guardiola nem lett a Manchester City edzője, Cesc Fabregas sem ment a katalánoktól, valamint Jupp Heynckes sem ült le a Real Madrid kispadjára.

Továbbá annak ellenére, hogy a FIFA ügynökeként mutatkozik be legtöbbször, a nemzetközi szövetség regisztrált tagjainak listáján nem található meg a neve, csak egy bizonyos Jesus Francisco Gallardo Serrano, aki Madridban ténykedik.