Falcao már a télen a Chelsea-be mehet

Az egyik vezető labdarúgó-szakportál szerint a Chelsea hajlandó lenne 60 millió eurót fizetni az Atletico Madridnak, már januárban, és a kolumbiai is menne Londonba.

Már régóta téma, hogy mikor, és legfőképpen hová igazol az Atletico Madrid és a kolumbiai válogatott szuperklasszis támadója, Radamel Falcao. Pedig akár maradhatna is a spanyol bajnokságban második (!) helyen álló együttesben.

A Portótól igazolt csatár, akinek elévülhetetlen érdemei vannak az Atletico Európa Liga-győzelmében, most a goal.com szerint akár már januárban távozhat, méghozzá a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea-hez.

Falcao állítólag kijelentette, hajlandó Londonba költözni, már a következő átigazolási időszakban, de a feltételeken még meg kell egyezni. Mindenesetre Roman Abramovicnak 48 millió fontot, azaz 60 millió eurót kellene leperkálnia a madridi vezetőség asztalára.

A 26 éves támadót a Manchester City és a Paris Saint-German is szívesen látná, de most nagyon úgy tűnik, London lesz a következő állomás.

Állítólag a Chelsea megtette az ajánlatát, amelynek alapján Falcao a Premier League egyik legjobban fizetett játékosa lesz.

Csak Lionel Messi és Cristiano Ronaldo szerzett több gólt a spanyol bajnokság idei szezonjában Falcaónál, aki 10 találatnál jár eddig. Az európai Szuperkupa-meccsen hármat lőtt a 4-1-re győző Atleticóban, épp a Chelsea-nek. Mellesleg Kolumbiát is repíti a 2014-es vb-selejtezős sorozatban a dél-amerikai csoportban.