Drogba nem akar távozni Sanghajból

A kínai labdarúgó-bajnokságban szereplő Sanghaj Shenhua csatára, Didier Drogba jól érzi magát, és nem akar visszatérni Európába.

Az angol Chelsea egykori gólvágója elmondta, nem is gondolkodik azon, hogy újra a londoniaknál játsszon, hiszen kínai csapatában hosszútávra tervez.

Korábban felmerült ugyanis, hogy ő és Nicolas Anelka elhagyja a Shenhuát, mivel a részvényesek közötti vita miatt kérdésesség vált, miből fizetik majd a két sztár bérét. Természetesen a pleytkák beindultak, hogy mindketten visszatérnek a Premier League-be, de ezeket az elefántcsontparti cáfolta.

“Most érkezetem Sanghajba, két hónappal ezelőtt. Boldog vagyok itt, így nincs okom a távozásra. Ráadásul nem is akarok elmenni, maradni akarok amíg csak tudok, trófeákat szeretnék nyerni a csapatnak és a szurkolóknak” – nyilatkozta Drogba.

“A szerződésem két és fél évre szól, de elképzelhető, hogy tovább is, mivel jól érzem magam. Igen, otthagytam az angol bajnokságot, ami a legerősebb pontvadászat a világon, de nem bánom a döntésemet.”