Priskin a Swansea-hoz került kölcsönbe

A feljutásért küzd az angol csapat a másodosztályban - immáron hivatalos, hogy magyar főszereplővel.

Mi is beszámoltunk arról, hogy csütörtökön a BBC arról írt, hogy az Ipswich Townban szereplő 24 éves magyar válogatott támadó csapatot válthat.

A nap végére aztán a Swansea együttese hivatalos weboldalán jelentette be, a magyar csatár a Championship (ez az angol másodosztályú bajnokság) harmadik helyén álló együtteséhez igazol – kölcsönbe.

Az Ipswichben Roy Keane (a korábbi szakvezető) sokáig ragaszkodott az egykori győri támadóhoz, de aztán kegyvesztetté vált. Pedig még az Arsenal elleni Ligakupa-meccsen győztes gólt is szerzett Priskin Tamás.

Brendan Rodgers, a Swansea menedzsere már a szezon elején szerződtette volna Priskint, akivel még a Watfordban dolgozott együtt.

“Ő egy olyan játékos, aki a hátralévő nyolc meccsen bizonyosan gólokkal segíti a céljainkat. Dolgoztam vele együtt, és jó játékosnak tartom” – nyilatkozta a Swansea honlapján a tréner.

Priskin, aki akár a hollandok ellen is pályára léphet pénteken, a Watford mellett egy rövid ideig a Championshipet jelenleg toronymagasan vezető Queens Park Rangersben is rúgta a bőrt.

AJÁNLOTT LINK:

A Swansea kölcsönvette Priskint (swanseacity.net)