Bosszankodik az Inter és a MU

Leonardo a kihagyott helyzetek, Sir Alex Ferguson a játékvezető miatt kesergett egy sort.

Ahogy arról szerdán írtunk, a Bayern München Gomez utolsó pillanatokban szerzett góljával 1-0-ás győzelmet aratott az Inter otthonában a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán.

Leonardo, a milánóiak trénere a lefújást követően elmondta, jó csapatnak tartja a bajor gárdát, ugyanakkor a vereséget a számtalan kihagyott helyzet számlájára is írja. Szerinte a kék-feketék megnyerhetik a németországi visszavágót, azonban úgy véli, nem lesz sétagalopp.

A túloldalon Louis van Gaal úgy vélekedett, hogy a Bayern egy lépéssel közelebb került a továbbjutáshoz, de felhívta a játékosok és a drukkerek figyelmét, hogy még nem váltotta meg az együttes a jegyét a negyeddöntőbe. Külön kiemelte a védelem és Thomas Kraft kapus teljesítményét, a győzelmet pedig megérdemeltnek titulálta.

A Manchester United és a Marseille egy 0-0-ás döntetlent játszott Franciaországban, az eredmény inkább a Vörös Ördögöknek kedvez.

Így gondolja ezt Didier Deschamps, a hazaiak vezetőedzője is, aki arra az újságírói kérdésre, mely szerint ki a párharc esélyese csípőből azt felelte, hogy az angol csapat hozzátéve, hogy a párharc előtt sem volt ez másként. Az eredményről elárulta, nem rossz ez az OM-nek, a Manchesternek azonban sokkal jobb. A játékosait csak dicsérni tudta, amiért nagyot küzdöttek, a visszavágóra pedig azt tűzte ki célul, hogy azt a találkozót is kapott gól nélkül hozza le a gall csapat, aztán majd kiderül, hogy ez mire lesz elég.

Sir Alex Ferguson bosszankodott a lefújást követően, egy szabadrúgást és egy elmaradt piros lapot kért számon a játékvezetőn, összességében azonban kedvezőnek találja csapata esélyeit a továbbjutásra.