King Kong 48 másodperc alatt ütötte ki ellenfelét

Úgy látszik, a 41 éves harcosok éjszakája volt a szombati. Az UFC-s brazil Glover Teixeira óriási küzdelméről, majd honfitársa, Thiago Santos elleni
Kapcsolódó cikkek

Úgy látszik, a 41 éves harcosok éjszakája volt a szombati. Az UFC-s brazil Glover Teixeira óriási küzdelméről, majd honfitársa, Thiago Santos elleni meccset lezáró fojtásáról nemrég számoltunk be.

Előbb megfojtotta, majd bocsánatot kért tőle
Két brazil ketrecharcos, a 41 éves Glover Teixeira és a 36 éves Thiago Santos csatája vitte a a showt a szombat esti Las Vegas-i UFC-gálán. Elképesztő

Sokkal gyorsabb vége lett a szintén 41 éves kubai bokszoló Luis Ortiz, becenevén King Kong és a mindössze harminc éves Alexander Flores mérkőzésének. A Los Angeles-i Microsoft Theaterban nézők nélkül megtartott gála 35. másodpercében már padlót is fogott a magát csak The Big néven futtató amerikai.

A kubai a 32 másodpercben egy jobbossal vesén találta ellenfelét, aki ettől, megtántorodott, majd lépett kettőt és erejét vesztve lefeküdt. A 45. másodprecre már ki is számolta a mérkőzésvezető.

Ortiz, a korábbi nehézsúlyú interim (ideiglenes) világelső ezzel 32. győzelmét szerezte meg (27 KO). Sikerlistája nem makulátlan, eddig két vereség piszkítja, mindekttőt Deontay Wildertől szenvedte el. 2018 márciusában technikai KO-vak kapott ki, míg tavaly októberben sima kiütéssel szenvedett vereséget a WBC világbajnoki övéért kiírt meccsen.

(Kiemelt kép: Ethan Miller/Getty Images/AFP)