Újabb három veszprémi kézilabdázó lett koronavírusos

Rodrigo Corrales után Lékai Máté, Blaz Blagotinsek és Kentin Mahé is megfertőződött.
Kapcsolódó cikkek

Rodrigo Corrales után Lékai Máté, Blaz Blagotinsek és Kentin Mahé is megfertőződött a koronavírussal a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának játékosai közül.

Egy teszt pozitív lett, elmarad a Győri ETO BL-meccse
Magyar bajnokit is halasztana a címvédő.

A klub honlapjának beszámolója szerint a hétfői vizsgálatok után csütörtökön és szombaton is PCR-teszten kellett megjelenniük a karanténban levő játékosoknak és stábtagoknak. A magyar, a szlovén és a francia válogatott kézilabdázó csütörtöki eredménye pozitív lett, ám mindhárman jól vannak, enyhe tüneteik egy-két nap után elmúltak, és jövő péntekig az otthonukban lesznek karanténban.

A szombati teszteknél már egyetlen játékos eredménye sem volt pozitív.

A tesztelések alatt a szakmai stáb két tagjának eredménye lett pozitív, ők teljesen tünetmentesek, jövő péntekig szintén házi karanténban lesznek.

Thierry Omeyer: Teljesítmény-pszichopata voltam
Megjelent minden idők egyik legjobb kézilabdakapusának életrajzi könyve.

A két negatív teszttel rendelkező játékosok vasárnaptól kikerülnek a karanténból, így újrakezdhetik az edzéseket. Ez azt jelenti, hogy jelenleg 15 játékos áll a stáb rendelkezésére.

A vezetőség és az edzők közös döntése alapján a csapat szeretne pályára lépni szerdán a német THW Kiel otthonában esedékes Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen. Ehhez hétfőn az utazó delegáció tagjainak újra negatív PCR-tesztet kell produkálniuk.

Forrás: MTI

Kiemelt fotó: MTI/Vasvári Tamás