Futva üldözte a kutyájának hajtó autóst a norvég kézis, de nem érte utol

Camilla Herrem egy podcastben mesélt arról, hogyan vesztette el az önuralmát Nagybányán.

Évekkel korábbi szürreális élményét mesélte el Camilla Herrem, a Sola női kézilabdacsapatának válogatott szélsője, aki a Tv2.no podcastjében felemlegetett egy nagybányai esetet.

A 33 éves, olimpiai világ- és Európa-bajnok balszélső elmondta, hogy egész türelmes alkat, nehezen lehet kihozni a sodrából, de amikor Romániában, a HCM Baia Mare csapatában kézilabdázott, és egy autós nekiment a kutyájának, elszakadt nála a cérna.

Sokan úgy vélik, szelíd ember vagyok, de képes vagyok kivetkőzni önmagamból

– idézte fel a 2014-2015-ös idényben történt esetet.

„A kutyámmal, Lykkével sétálni mentünk, és egy gyalogosátkelőn a túloldalra bandukoltunk. Láttam, hogy egy autó egy közeledik, de nem tudta kivárni, amíg átértünk, hanem egyszerűn neki hajtott a kutyám hátsójának. Nem durván, de éppen annyira, hogy előttem minden elsötétedjen.”

Herrem azonnal a kocsi elé állt, és mindent a szélvédőnek vágott, ami a keze ügyébe került, majd ütni kezdte az autót.

„Odamentem a vezető oldalára, bár nem tudtam, hogy mit fogok tenni. Ő viszont biztosan őrültnek nézett, mert azonnal a gázra lépett. A pórázon lévő kutyámmal együtt utánaeredtem, de természetesen nem tudtam elkapni. Egész gyors vagyok, de nem ennyire” – mesélte.

Hozzátette, se előtte, se azóta nem került hasonló helyzetbe.

Teljesen elvesztettem az önuralmam. Nem tudtam, ki az a személy, egyszerűen elsötétült minden. A sérülésre sem gondoltam, pedig lövő kézzel hadonásznom nem volt okos dolog.

Kiemelt fotó: Tv2.no