Mini Mayweather brutálisan kiütötte ellenfelét

A 20 éves, amerikai Devin Haney-nek ez volt a 22. győzelme, és továbbra is hibátlan a mérlege (22-0, 14 KO).
Kapcsolódó cikkek

Devin Haney-nek minden vágya az volt, hogy olimpiai bajnoki címet nyerjen ökölvívóként, de egy szabályváltoztatás miatt ezt hamar, már 16 évesen fel kellett adnia. A sportágtól azonban nem távolodott el, a profi karrier érdekében 17 évesen már egy mexikói bárban vívta az első mérkőzését, ahol mindenki azt akarta, hogy kikapjon. Nyert, ahogy azóta még hússzor, így 20 évesen ott tart, hogy többen úgy látják, ő lesz Amerikai új bokszsztárja.

15 évesen elvették az álmát, ma már Mini Mayweatherként emlegetik
Olimpiai bajnok akart lenni, de egy szabályváltoztatás miatt új útra lépett. 17 évesen egy mexikói bárban vívta első profi meccsét, ahol mindenki ellene szurkolt. 20 évesen 21 győztes meccset számlál, és vannak, akik Amerika leendő bokszsztárját látják benne. Érdemes lesz megjegyezni Devin Haney nevét.

Szombat este újabb lépés tett ennek érdekében. Az MGM National Harbor Hotelben, WBC és WBO nemzetközi bajnoki övéért megtartott mérkőzésen a hetedik menetben úgy kiütötte az addig egészen szép eredménysorral (23-3) rendelkező mexikói Antonio Morant, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

Íme egy másik kameraállásból, szuperlassításban:

A 20 éves amerikainak ez volt a 22. győzelme, és továbbra is hibátlan a mérlege (22-0, 14 KO).