Jamesnek 10 éve nem volt ennyire pocsék meccse

10 pontot dobott, nem ezt szoktuk meg tőle. De így is volt egy összefoglalókba kívánkozó blokkolása.
Kapcsolódó cikkek

Az előző idényben nagydöntős Cleveland Cavaliers 28 pontos vereséget szenvedett a Minnesota Timberwolves otthonában az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.  A hazai csapat – melyben Andrew Wiggins 25, Jimmy Butler pedig 21 pontot szerzett – a harmadik negyed végén már 41 ponttal is vezetett. A Cleveland legutóbbi kilenc meccsén hatodszor kapott ki.

A vendégek sztárja, LeBron James mindössze 10 pontot dobott, ez 2007 októbere óta a legrosszabb teljesítménye. Azért a meccs blokkolását így is ő mutatta be:

A címvédő Golden State Warriorsban ismét a liga legjobbjának (MVP) kétszer is megválasztott Stephen Curry villogott, aki 32 pontja mellett kiosztott kilenc gólpasszt

A hátvéd kiváló formában van, mióta visszatért sérüléséből: legutóbbi hét meccsén egyaránt 29 pontot, vagy annál többet szerzett.

A bajnokcsapat sorozatban ötödször nyert.

A Toronto Raptors elsősorban DeMar DeRozan 35 pontjának köszönhetően győzött hosszabbítás után a Brooklyn Nets otthonában, amelyet sorozatban tizedik alkalommal vert meg. nyugati második Houston Rocketsből – amelyben továbbra sem játszhatott a sérült James HardenEric Gordon és Chris Paul 24-24, míg Gerald Green 22 pontot szerzett a Chicago Bulls elleni 116-107-es diadal során.

A nyugaton jelenleg az utolsó, nyolcadik rájátszáshelyet elfoglaló New Orleans Pelicans számára lehet, hogy sokba került a Detroit Pistons elleni győzelem, ugyanis a harmadik negyedben bokasérülést szenvedett a csapat legjobbja, Anthony Davis. Az erőcsatár addig – 27 perc alatt – 30 pontot és 10 lepattanót gyűjtött. Azt egyelőre nem tudni, mennyi időt kell kihagynia az olimpiai és világbajnok kosarasnak.

eredmények:

Minnesota Timberwolves – Cleveland Cavaliers 127-99
Golden State Warriors – Denver Nuggets 124-114
Brooklyn Nets – Toronto Raptors 113-114 – hosszabbítás után
Sacramento Kings – San Antonio Spurs 100-107
Chicago Bulls – Houston Rockets 107-116
New Orleans Pelicans – Detroit Pistons 112-109
Indiana Pacers – Milwaukee Bucks 109-96
Los Angeles Clippers – Atlanta Hawks 108-107