Biros Pétert kétszer műtötték

Az Eger háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázója november végén játszhat újra.

Anyajegyet távolítottak el a 38 esztendős Biros Péter lábáról – írja a Blikk. Az Eger háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázója nem gondolta volna, hogy ilyen hosszadalmas lesz a folyamat.

„Orvosi tanácsra vállaltam az operációt, de nem hittem volna, hogy ez a folyamat ilyen hosszadalmas lesz. A szövettani vizsgálat ugyanis nem volt megnyugtató. Újabb műtét következett. Váratlanul ért, és nem mondom, hogy nem ijedtem meg. Szerencsére a második szövettani eredmény már negatív lett” – idézi Birost a bulvárlap.


Fotó: MTI

Minden lelete rendben van, azonban vízbe még nem szállhat, azzal addig kell várnia, amíg az új bőrréteg teljesen ki nem alakul a sebén a fertőzésveszélyt megelőzendő. November végén, a Barceloneta elleni BL-meccsen játszhat újra.

„Nélkülem is jól játszottak a többiek, szerintem a sérült centerünk, Hárai Balázs hiánya jobban érződött. A Szolnok elleni vesztes bajnokinkon volt két rossz negyedünk, azon kívül eddig minden tetszett a csapattól” – mondta az olimpiai elsőségei mellett világ- és Európa-bajnoki címet is nyert átlövő.