A mellei miatt tiltották ki a pókerversenyről

A román pókeres hölgy, Ana-Marias Cosma véletlenül a melleivel nyomta be telefonját az ausztrál főversenyen, ezért ötperces büntetést szabtak ki rá.

Nem mindennapi komikus helyzet alakult ki az Aussie Millions főversenyén, amin egyedül a román Ana-Maria Cosma nem tudott csak nevetni – írja a Poker.hu.

A viszonylag ismeretlen pókeres hölgy épp az ausztrál póker főverseny, az Aussie Millions 10600 dolláros Main Eventjén próbált közelebb kerülni a fizetős helyekhez, ezért minden egyes döntésnek fontos jelentősége volt részéről.

Cosma az egyik partiban „túlzásba vitte a körültekintést”, amikor ugyanis próbálta megszámolni ellenfele zsetonjainak a számát, egészen mélyen behajolt az asztal közepéig, és közben mellével a saját zsetonjai mellett lévő telefonját véletlenül bekapcsolta.

A verseny szabályzata szerint a parti közben tiltott a telefonhasználat, ezért Cosmát kénytelenek voltak megbüntetni. A román pókeres hiába reklamált és próbálta megmagyarázni, hogy mi történhetett, bármennyire is vicces volt a szituáció, végül mégis ki kellett ülnie pár körre.

Ötperces büntetése után már higgadt fejjel folytatta a játékot, de ez se volt elég neki a pénzbeéréshez, így üres kézzel és egy kellemetlen esettel volt kénytelen távozni a versenyből.

Csábító didkók Benny Hillnél

Ennél nincs alapvetőbb Benny Hill-jelenet, minden a lehető legegyszerűbb, persze a legfőbb poénforrás a mell:
Benny Hill > Billard Big Boss (HQ) by beepbeep44