22 magyar játékos ért pénzbe Bécsben

Az egyenes kieséses szakasszal folytatódott a Concord Million főversenye, a magyar játékosok fele végül pénzbe ért, 22-en folytathatják a küzdelmet a bajnoki címért.

A selejtezők lezárulta után a második játéknappal folytatódott a Concord Million főversenye Bécsben. A mezőny 45 magyar játékosa közül 22-nek sikerül pénzbe érni, ők már mind a bajnoki címért küzdhetnek tovább – írja a Poker.hu.

A környező országok 379 játékosa ült asztalokhoz a bécsi Concord Card Casinoban, hogy az egymillió euró garantált versenyen minél nagyobb szeletet tudjanak lecsípni a nyereményalapból.

Ehhez a legnagyobb lépést a második napon kellett megtenni, amikor is a 173 fizetős helyek elérése volt a cél. 45 magyar játékos nézett szembe ezzel a feladattal, amit 50%-ben teljesítettünk jól, ugyanis 22 zsugásunknak sikerült beérni a pénzbe.

Végül 172-en jutottak tovább összesen, a nap utolsó partijában pont egy magyar játékos, Jerney Ádám esett ki, de neki sem kellett szomorkodnia, 1500 eurót kapott remek szerepléséért.

Az élen az osztrák profi, Stefan Jedlicka zárt, míg a legjobb magyar Oláh József lett, aki az ötödik helyen várhatja majd a harmadik napot. Az ismertebb játékosok közül ott lehet még a folytatásban Tóth Richárd, Stumpf András és Mikulás István is.