Életveszélyben a raliverseny egyik sérültje

Válságos, továbbra is életveszélyes az állapota annak a férfinak, aki szombaton egy raliversenyen sérült meg - tájékoztatta a veszprémi Csolnoky Ferenc kórház ügyeletes főorvosa az MTI-t vasárnap.
Kapcsolódó cikkek

Pintér Csaba elmondta: a mentőhelikopterrel beszállított idős férfi hasi, mellkasi, gerinc és fejsérüléseket szenvedett. A másik súlyos sérült – ugyancsak egy férfi – állapota egyelőre kielégítő – tette hozzá.

Az ajkai Magyar Imre kórház ügyeletes főorvosa, Horváth Béla az MTI-t vasárnap arról tájékoztatta, hogy az oda szállított betegek állapota – egy súlyos és két könnyű sérültet vittek ide a mentők szombaton – kielégítő, jól vannak.

Szombaton délután Városlődön egy raliversenyen a kordonon kívül álló nézők közé csapódott egy versenyautó, miután a versenypálya szakaszát képező Kossuth utcában eddig ismeretlen okból irányíthatatlanná vált.

Az Ajkai Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.