Vendégségben Carl Lewisnál

Kevés magyar atléta mondhatja el magáról, hogy a kilencszeres olimpiai bajnok atléta otthonában vendégeskedhetett.

Nguyen Anasztázia a philadelphiai Penn Relays elnevezésű viadalon állt volna rajthoz, ám mivel már a múlt héten is csonthártya problémákkal küszködött, ami mostanra sajnos rosszabbodott, végül az edzőivel közösen úgy döntött, kihagyja a versenyt.

Ugyanakkor mégi örülhetett, mert a versenyt követően egy felejthetetlen élménnyel gazdagodott. Az egész csapat vendégségbe ment Carl Lewishoz.

„Gyönyörű háza van, hatalmas kerttel, amelybe egy-két őzike is betévedt. Volt fedett medence, billiárdasztal, üvegház és kis kerti tavacskák is. A kertben sütögettünk, néhányan billiárdoztak, mások kártyáztak, a három egykori világklasszis sprinter, Carl Lewis, Leroy Burrel és Floyd Heard pedig dominózott. Kicsit sajnálom, hogy fényképeket nem sikerült késztenem, de a telefonokat Carl Lewis az érkezéskor elvette tőlünk, mert az előző években megesett, hogy a vendégek a konnektor mellett ültek és a telefonjukkal babráltak. Így mindenkinek más elfoglaltságot kellett találnia, és sikerült is” – számolt be a magyar sprinter a látogatásról.

Ebben a házban vendégeskedett Anasztázia
Fotó: youtube.com