Megtörtént, amire Amerika egész nyáron várt

Peyton Manning egyéves lábadozás után, immár új csapatában, a Denver Broncosban ismét touchdown-passzt dobott.

Már csak egy hét, és elrajtol az amerikaifutball-liga a tengerentúlon. Igaz, most még az előszezon végét tapossuk, de a harmadik és negyedik hét már valós képet mutat a csapatok erejéről, így némiképp meglepő, hogy a Denver eddig csak egy mérkőzést nyert meg, ám a meglepetéscsapat Jacksonville a hétvégén csúnyán kikapott a jóval esélyesebb Baltimore Ravenstől.

De térjünk vissza a Broncosra. Mióta leigazolták a jelenkor egyik, ha nem a legjobb irányítóját, Peyton Manninget – jegyezzük meg, egy évig nem lépett pályára vállporblémái miatt -, mindenki az első hatpontos dobásra várt. De csak eddig.

A főcsoportdöntőig jutó San Francisco 49ers ellen igaz, hogy elveszítették a denveriek a meccset, ám a 11-szeres Pro Bowl kerettag két touchdownt is összehozott: előbb egy 10, majd egy 5 yardos passzal ajándékozta meg Deckert.

A Denverre még egy találkozó vár az előszezonban: az Arizona Cardinalsszal találkoznak, majd a hivatalos idény első hetén – az egyik leginkább várt összecsapás – a Pittsburgh Steelerst fogadják.

Videó – bíztató Peyton játéka: