Lehetett rá számítani

Juhos Levente nyáron öltözött kék-fehérbe, de igazán a szombaton, az Albacomp Fehérvár NYKK elleni győzeleme után vált a szurkolók kedvencévé.
Kapcsolódó cikkek

Az Alba 20 esztendős centere egész pontosan egy félidőnyi, azaz húsz perc játékidőt kapott mesterétől. Ezen idő alatt szerzett 22 pontot, amelyek közül négy tripla talált utat a kosárba – öt dobás közül. Azt lehet mondani, hogy ez a nyolcvan százalékos nem rossz, sőt! A lepattanókat is jól gyűjtötte, öt védő mellett egyet támadó is ott sorakozik statisztikájában. Összesen 23 IBM pont állt a neve mellett a lefújás után, a szintén fiatal, még mindig csak 24 éves Supola Zoltánnal ők voltak a mezőny legeredményesebb játékosai ebben a tekintetben.

–     Igazából volt egy Pécs elleni meccs, ahol kijött a lépés, akkor 13 pontot dobtam negyedóra alatt, de tényleg ez a meccs hozta a szezoncsúcsot, de azt hiszem, hogy nyugodtan lehet karriercsúcsnak is nevezni az NB I-ben. Nagyon örülök annak, hogy ennyi időt szánt nekem Dzunics Braniszlav, úgy érzem ezzel a bizalommal tudtam élni, de titkon készültem is erre. Fontos volt számunkra a szolnoki győzelem, talán ez is eredményezte, hogy több lehetőséget kaptak azok, akik nem játszottunk Szolnokon.  – nyilatkozta a Fehérvár24-nek Juhos.