Az asszisztens színészkedett az MU mérkőzésén

Az angol bajnok Manchester United tengerentúli túrájának újabb állomásán New Jerseyben lépett pályára az amerikai liga legjobbjai ellen.

A találkozó sima 4-0-ás manchesteri győzelmet hozott, de a kilencven perc legmókásabb jelenete az egyik partjelző színészi alakítása volt.

A “spori” a Patrice Evráról lepattanó labdától úgy hanyatt vágta magát, mintha azt teljes erővel kilőtték volna. A jeleneten jót nevetett a francia védő, illetve csapattársa Rio Ferdinand is.

A Jászai Mari-díjas partjelző alakítása:

A mérkőzésről röviden: az első gólig a 20. percig kellett várnia a közönségnek, amikor is egy tetszetős, Berbatov – Rooney – Anderson háromszög végén Faryd Mondragón kapujában landolt a labda. Ezt követte Park egyéni villanása a 45.percben, majd Berbatov „különleges” gólja az 52.percben és a csereként beálló Welbeck megpattanó lövése nyomán a negyedik angol gól a 68.percben, kialakítva a 4-0-s végeredményt.

A mérkőzés góljai:

Az amerikai túra három nap múlva, július 30-án ér véget Washingtonban, egy igen pikánsnak ígérkező mérkőzéssel, ahol a Manchester United ellenfele a spanyol bajnok és BL győztes, FC Barcelona lesz.

Eredmény – felkészülési mérkőzés
MLS All-Stars – Manchester United 0-4 (0-2)
Gólszerzők: Anderson (20.), Park (45.), Berbatov (52.), Welbeck (68.)