Megkapta gyűrűit az NFL bajnoka

Csütörtökön egy ünnepélyes ceremónia keretén belül, a 2011-es NFL bajnok Green Bay Packers tagjai megkapták a bajnoki címért járó gyűrűket.

A csapat stadionjában került sor az átadásra, majd a játékosok és edzők tartottak sajtótájékoztatót, immár a gyémánt ékszerrel a kezükön. “Úgy érzem, megérdemeltem viselem ezt a gyűrűt. Nagyon keményen játszottam a Super Bowlon, és mindig, amikor pályára léptem. Ezért kijárt nekem a bajnoki cím, és az, hogy a nevem ott legyen a történelemkönyvekben, mint Super Bowl győztes” – nyilatkozta a csapat védője, Charles Woodson.

A főedző, Mike McCarthy is hasonló eufóriában állt a kamerák elé: „Minden megkaptunk, amit csak képzelni mertünk. A játékosaim is extázisban vannak, egymásnak mutogatták a gyémántot. Nem mellesleg jó volt őket újra látni, ugyanis a lockout miatt nagyon sokáig voltunk külön.”

A bajnoki gyűrűn középen helyezkedik el a klub „G” logója, azt pedig 13 gyémánt veszi körül, ami a csapat bajnoki címeit szimbolizálja. A logó körül helyezkedik el még 4 nagyobb gyémánt is, ami a Super Bowl győzelmek számát jelöli. Az ékszer egyik oldalán a Vince Lombardi trófea kicsinyített mása kapott helyet, másik oldalán pedig az adott játékos neve, mezszáma, és az együttes stadionjának, a Lambeau Fieldnek látképe.

A Green Bay Packers a Super Bowlon, a Pittsburgh Steelers csapatát győzte le 31-25-re.