Videóra vette a gazdi, hogy támadnának rá cane corsói egy betörőre

Alighanem ezzel inkább senki nem is fog próbálkozni.

Közel 20 millióan látták a TikTokon egyetlen hét alatt azt a felvételt, amely azt szemlélteti, mit tenne egy család két nagytestű kutyája, ha valaki rájuk támadna, írja a Newsweek.

Brenna Bond, a két cane corso gazdája oktatási célzattal készítette el a videót, hogy milyen védelmező is ez a kutyafajta. Ezen az látszik, hogy a férje betörőnek öltözve lopakodik oda az ablakhoz, mire az ebek ösztönösen agresszívan ugrottak oda, folyamatosan ugatva őt.

A nő a lap megkeresésére elmondta, a házőrző kutyák ösztönei jól láthatóak, de minden esetben fontos, hogy megfelelő képzést kapjanak.

Az olasz masztiff névent is ismert olasz eredetű kutyafajtát határozott természete miatt szinte minden esetben házőrzés miatt tartják.

A videó alapján az biztos, hogy a gazdáiknak nem különösebben kell tartaniuk a betörőktől.

@little_apple_cane_corso The Cane Corso is an impressive breed with the instinct to protect their family. I wouldn’t want to be an intruder in my house. P.s this was not a real break in attempt #canecorso #canecorsoitaliano #guarddog #guardianinstinct #protection #aggressivebreed #dominantbreed #gooddogs ♬ original sound – Little_Apple_Cane_Corso
Kapcsolódó
20 év után nyitották ki a dédnagymama rejtett szobáját, ez fogadta a családot
A TikTokon eddig több mint 50 millióan látták, ahogy a hozzátartozók felfedezik a terepet.