Messi álomvillát vett Ibizán, de rémálomszerűen indult az üzlet

Utólag derült ki egy kis probléma az ingatlanról.
Kapcsolódó cikkek

Lionel Messi 11 millió euróért vásárolt meg egy kastélyt Ibiza nyugati partjainál még az év elején, de egyelőre nem teheti be oda a lábát, írja spanyol sajtóértesülésekre hivatkozva a Mirror.

A cikk szerint Messi családjával beleszeretett a szigetbe, az elmúlt években többször is nyaraltak ott, így adta magát, hogy vesz egy villát is ott.

A klasszis labdarúgó 2022. február 3-án jutott hozzá a szóban forgó ingatlanhoz Philippe Amon svájci üzletembertől, csakhogy a házra azóta sem állították ki a használatbavételi engedélyt.

Ennek oka az lehet, mert olyan szobák is vannak a jelenlegi épületben, amik nem szerepelnek az eredeti tervrajzokon, így azokat vissza kell bontania Messiéknek, mielőtt elfoglalhatnák. Erről a labdarúgó állítólag a vásárláskor nem tudott, így meglehetősen váratlanul érte őt a fejlemény.

Ugyan a kastély a jogi hercehurca miatt még nem költözhető, a futballista júniusban mégis közös képet posztolt feleségével, Antonella Roccuzzoval közösségi oldalán, amint az udvarán andalognak.

A Mirror információi szerint az 1860 négyzetméteres ingatlanhoz egy óriási medence is tartozik.

Kapcsolódó
Rihanna végül csak megszabadult rég árult luxusvillájától
2018 decemberében dobta először piacra.