45 milliárd forintért kelt el a világ legnagyobb lakóháza

30 férőhelyes garázs és öt medence is tartozik hozzá.
Kapcsolódó cikkek

126 millió dollárért, átszámítva megközelítőleg 45 milliárd forintért kelt el egy múlt heti aukción Amerika egykori legdrágább ingatlana, számolt be róla a House Beautiful.

A The One néven ismertté vált, közel 10 ezer négyzetméteres villa a legnagyobb lakóház a világon és egyben az egyik legdrágább is az egész világon. A kivitelezők viszont nem lehetnek boldogok, mert eredetileg 500 millió dollárra tartották az értékét, de ezt meg sem közelítette az aukción a legmagasabb ajánlat.

Az ingatlant most először dobták piacra, az ingatlankezelő korábbi közleménye szerint pedig az új tulajdonos egy olyan milliárdosnak lehet tökéletes választás, aki egy tényleg utánozhatatlan otthonban szeretne élni.

A 3.8 hektáron elterülő birtokon álló óriási villából 360 fokos panoráma nyílik a Csendes-óceánra. Öt medence, egy szépségszalon, egy wellness spa, egy szórakozóhely, egy hatalmas tetőterasz, saját futópálya és egy mozi is tartozik hozzá többek között.

Ha még ez sem lenne elé, van a telken egy háromszobás fényűző vendégház, egy konditerem, egy teniszpálya, egy borospince és egy 30 férőhelyes garázs is.

A vásárló kilétére egyelőre nem derült fény, erre várhatóan jövő héten kerül sor, amikor az adminisztráció lezárul.

A szédületes lakóházról itt találsz képeket.

Kapcsolódó
Címkék: otthonotthon 2022