Ilyen luxuslakókocsiba akár egy életre beköltöznénk

A vintage lakókocsik is új életre kelhetnek, erre bizonyíték egy amerikai cég megoldása. A Treehugger cikke szerint a tartós alumíniumból készült
Kapcsolódó cikkek

A vintage lakókocsik is új életre kelhetnek, erre bizonyíték egy amerikai cég megoldása.

A Treehugger cikke szerint a tartós alumíniumból készült amerikai Airstream lakóautó amellett, hogy hagyományos pótkocsiként is szolgált, akár apró otthont vagy irodát is ki lehet bennük alakítani.

Az AutoCamp is valami hasonlóban gondolkozott, csak luxuskivitelben. Mindezt úgy, hogy a kempingezés élménye is megmaradjon.

A telepített lakóautókban van egy nagy méretű, kétszemélyes ágy, egy stílusos fürdőszoba, a tervezés során pedig a természetes anyagokat részesítették előnyben.

Mivel ezeket a szerkezeteket ritkán mozgatják, ugyanis egy kempingben rögzítették őket, a jobb vendégélmény biztosítása érdekében bizonyos funkciókat teljesen meg is szüntettek.

Az átalakítható kanapén akár két felnőtt és két gyermek is kényelmesen elfér, a panorámakilátást pedig a hatalmas ablakok biztosítják.

A hangulatos világításról az ágy két oldalán függesztett lámpák gondoskodnak az éjszakai órákban, de van egy szabadtéri társalgó is, ahol a vendégek grillezni is tudnak.

Kapcsolódó
Aukción vett új ingatlant a pár, a helyszínen derült ki, hogy történt egy kis baleset
Véletlenül rossz házra licitáltak, de akkor már nem volt visszaút.