Ez a 32 négyzetméteres miniház álmaink új otthona

Elképesztően tágas és világos is.
Kapcsolódó cikkek

Ha valaki szeretne egy miniházba költözni, de fél attól, hogy túl szűk lenne családja számára a tér, akkor a Mint Tiny Homes legújabb modelljét érdemes feltenni a radarjára.

Az Inhabitat cikke szerint a Loft Edition névre hallgató, két méretben rendelhető miniház azon túl, hogy meglepően tágas, rendkívül fényes is. A kisebbik változat 32, a nagyobbik 36 négyzetméteres, előbbiben négy, utóbbiban hat ember is kényelmesen elfér.

Mint Tiny Homes

Az átlagos miniházaknál valamelyest szélesebb Loft Edition konyhája bármely háziasszony igényeit kielégíti, köszönhetően a méretes sütőnek, hűtőnek és fagyasztónak, valamint a számos tárolóelemnek, ahová az alapanyagokat pakolhatjuk.

Mint Tiny Homes

A fürdőszoba is magáért beszél, a hatalmas zuhanyzó mellett van benne beépített légkondicionáló, a fűtést pedig elektromosan biztosították a tervezők.

Mint Tiny Homes

A miniháznak gyakorlatilag nincs olyan pontja, ami ne lenne tökéletesen kihasználva, a ruhákat is van bőven hová pakolni a hálófülkébe vezető lépcsőbe épített szekrényeknek hála.

Mint Tiny Homes

A kedvenc részünk az épületben a hatalmas, padlótól a mennyezetig érő ablakok, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy nappal a lakás minden pontja fényes legyen. Ráadásul a nappaliból az ablakokat elhúzva bármikor kiszellőztethetünk vagy akár ki is mehetünk levegőzni a szabadba.

Mint Tiny Homes

A francia ajtók rusztikus érzést keltenek, ráadásul igény szerint a cég komposztáló toalettel és LED-világítással is tud szolgálni a vásárlók számára.

És hogy mindennek mennyi az ára? 82 ezer dollártól indul, átszámítva közel 25 millió forinttól indul, függően attól, hogy milyen extrákat kér bele az érdeklődő.