Újított a Twitter

Könyvjelző és megosztás funkciókkal bővült a közösségi médiás oldal.
Kapcsolódó cikkek

Könyvjelző és megosztás funkciókkal bővült a közösségi médiás oldal, a Twitter – közölte a Httpool hirdetési hálózat, a Twitter hivatalos, regionális képviselője csütörtökön.

A Bookmarks (Könyvjelző) funkció lehetőség ad a Tweetek privát mentésére és későbbi gyors hozzáférésre. Ez azoknak jó, akik épp nem érnek rá megtekinteni az adott tartalmat, például egy hosszabb cikket, videót.

A könyvjelző funkció eléréséhez előbb az újonnan megjelenő  Share (Megosztás) ikont, majd az Add Tweet to Bookmarks (Add a tweetet a könyvjelzőhöz) gombot kell kiválasztani. A mentett Tweeteket csak a felhasználó láthatja, és bármikor eltávolíthatja a könyvjelzők közül.

A Twitter könyvjelző funkciója az  iOS és az Android rendszereken, a Twitter Lite és a Twitter mobilra optimalizált weboldalán már most globálisan elérhető.

A Share (Megosztás) ikon minden megosztott tartalom alatt látható lesz. Ezen ikon kiválaszthatják a felhasználók, hogyan szeretnék megosztani a kiválasztott tartalmat. Mivel az összes megosztási műveletet egy helyre gyűjtötte a Twitter, könnyebb lesz menteni és megosztani az adott posztot: privát módon, vagy nyilvánosan –  adott pillanatban, vagy később.