Kódolatlan hetek a MinDig TV-n

Két héten át ingyenesen lesz érhető hétfőtől az RTLII csatorna az állami műsorszóró digitális földfelszíni szolgáltatásának keretében.

Két héten át ingyenesen érhető el az RTLII csatorna az állami műsorszóró digitális földfelszíni szolgáltatásának keretében – derül ki az Antenna Hungária tájékoztatásából. A kódolatlan időszakban a MinDig TV felhasználói láthatnak élőben UEFA Európa Liga meccset, az Oltári csajok című saját gyártású sorozat premierjét október 30-án, és régi klasszikusokat is.

Ugyancsak látható lesz a Beugró új részekkel és a Pimaszúr átcuccol című műsor Papp Gergővel.

A kódolatlan időszak az RTL Magyarország és az Antenna Hungária közötti megállapodás alapján az október 30. és november 12. közötti időszakra vonatkozik. Ez alatt előfizetés nélkül érhető el a csatorna  elérhető a D jelű, országos lefedettségű multiplexen a 19. programhelyen. A vétellel kapcsolatban a MinDig TV oldalán közölnek részleteket. Ami lényeges, hogy ha a felhasználó nem találja a csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Kiemelt kép: Oltári csajok. Fotó: RTL Klub/StoryExtra