HD minőségre vált a Mozi+

Nagy felbontásban, azaz HD minőségben is sugározza műsorait december elsejétől Andy Vajna idén nyáron debütált filmcsatornája.

Nagy felbontásban, azaz HD minőségben is sugározza műsorait december elsejétől Andy Vajna idén nyáron debütált filmcsatornája, a Mozi+– jelentette be a kormánybiztos médiaérdekeltségei közé tartozó TV2 Média Csoport, mely azzal indokolja az újítást, hogy így a július közepén startolt tévécsatornán a minőségi tartalom mellett a jobb képminőséggel is fokozni tudják a moziélményt.

Akciófilmekkel karácsonyozhatnak a csatorna nézői

Azt is írják, hogy akciódús ünnepi kínálattal készülnek az év utolsó hónapjára. Decemberben levetítik ugyanis a már klasszikus James Bond filmeket Pierce Brosnan főszereplésével: érkezik az Aranyszem – Goldeneye, A holnap markában – Tommorrow never dies, A világ nem elég – The world is not enough és a Halj meg máskor – Die another day. Mikulás napján a nézők bevetésre indulhatnak Tommy Lee Jones és Will Smith oldalán, a Men in Black – Sötét zsaruk 3. című akcióvígjátékban. A karácsonyt megelőző héten a humoros percekről Adam Sandler és Salma Hayek családi kalandjai gondoskodnak, a Nagyfiúk 2. nyári vakációjában. December 22-én pedig Oroszország fővárosában találhatjuk magunkat, ahol egy ismeretlen eredetű katasztrófa sújt le A legsötétebb óra című akciófilmben.

Credit: Frank Masi, SMPSP. TM & © 2013 Twentieth Century Fox Film Corporation.

Szenteste országos premierrel érkezik a Kingsman: A titkos szolgálat, olyan nevek közreműködésével mint Colin Firth vagy épp Samuel L.Jackson. A két ünnep között érkezik a Die Hard – Drágább, mint az életed, amelyben John McClane (Bruce Willis) fia megmentésére Moszkvába indul, ahol nem várt fordulatokkal kell szembenéznie. Szintén leadják A majmok bolygója: Forradalom című filmet, és Russel Crowe-val érkezik a bibliai ihletésű Noé is, majd Tom Cruise is bevetésre indul, rejtélyes titkok nyomában, visszatér ugyanis a Jack Reacher.

 

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)