Minden idők egyik legbizarrabb kocsmai WC-jelenete került az internetre

Vannak olyan hülye sztorik, amiket olvasva egyszerűen képtelenek vagyunk elhinni, hogy megtörténtek. Nem, ezúttal ne tessék politikára gondolni,

Vannak olyan hülye sztorik, amiket olvasva egyszerűen képtelenek vagyunk elhinni, hogy megtörténtek. Nem, ezúttal ne tessék politikára gondolni, olyasmikre célzunk, mint például az első randiján a kakiját a retiküljében rejtegető nő édes-bús története.

Ilyenkor mindig felmerül, vajon tényleg megtörtént esetről van-e szó, vagy csupán egy feltűnési viszketegségben szenvedő internet-felhasználó próbál meg a hírekbe bekerülni; de ami most jön, az biztosan igaz – hiszen fotó is készült a helyszínen.

Egy fickó megosztotta ismerősével (utóbbi pedig a Redditen keresztül az egész világgal) előző estéjének eseményeit. A sztori úgy kezdődik, hogy hősünk a Workman’s nevű dublini szórakozóhelyen bulizott, és ki kellett mennie a WC-re. Amikor belépett, a következő látvány fogadta:

két fickó vizelt a piszoároknál, de úgy, hogy a nadrágjuk a bokájukig le volt tolva. 

Ránéztek, és hősünknek úgy tűnt, mintha csak csatlakozásra biztatták volna, úgyhogy ő is melléjük állt, de a gatyáját csak kigombolta. A másik két fickó elkezdte skandálni, hogy ő is tolja le bokáig.

Ez azonban még messze nem a legszürreálisabb része a sztorinak.

Ekkor belépett egy negyedik férfi, meglátta a letolt gatyájú embereket, és azt tette, ami a leginkább logikusnak tűnt:

előkapott egy tradicionális ír sípot, és elkezdte játszani a Bog down in the valley című dalt.

Az egyik letolt gatyás ekkor elkérte tőle a hangszert, az idegen természetesen kapásból odaadta neki; helyette pedig előkapott egy furulyát. Ezek után megvitatták, hogy G-ben vagy D-ben játsszák a dalt, majd amikor egyetértésre jutottak, együtt előadták a Bog down in the valley-t, úgy, hogy a többség még mindig letolt gatyával, csupasz alsótesttel álldogált.

A kép alsó részét érthető okokból levágtuk, de itt megtekinthető (18 éven felüliek számára).

imgur.com