Sosem találná ki, kivel tervez közös karriert VV Laci

A zenei életbe és a realityk világába egyaránt visszatérne a hősszerelmes vv-s, ráadásul legjobb barátjával együtt, akit a konkurens csatorna műsorából ismerhetünk.
Kapcsolódó cikkek

Két szimpatikus fiatal tehetség, ha egymásra talál – gondolhattunk volna, miközben olvastuk az nlcafe cikkét. De egyáltalán nem ezt gondoltuk, sokkal inkább elborzadtunk attól a fenyegetésnek is beillő ígérettől, miszerint VV Laci visszatérését tervezei a valóságshow-k világába, és nemcsak ízes beszédű szerelmét, Edinát, hanem bónuszként Mandula “Éden” Ádámot is magával vinné.

Tudják, az Aranypartot is megjárt Ádám, Melanie expasija, akivel szexeltek és ordibáltak, és egy kicsit még ordibáltak és szexeltek Costa Ricán, ahol szerencsére nem sok időt töltöttek. És Laci, aki a VV7-ben sírt szerelme után, kicsit áskálódott, aztán még egy kicsit sírt. Aztán meg sokat. Na és persze Edina, aki mindig szívesen kukkolt behatolásokat és aktusokat.

Az első sokkon túljutva azért azt is elolvastuk, hogy hogyan is keveredett össze a két valóságshow-játékos, a kereskedelmi csatornák különböző műsorainak celebjei.


Fotó: RTL II

„Ádámmal legjobb barátok vagyunk. Gyerekkorunk óta ismerjük egymást, a viszonyunk szinte testvéri. Mivel ő már elég sikeres a Golden Coasttal, már fel is ajánlotta nekünk, hogy csinálhatnánk együtt valamit. A ValóVilág előtt sokszor elkísért castingokra, tanácsokat adott nekem, és nagyon támogatott” – mondta el a nemrég elítélt Laci, aki nem volt megelégedve barátja Éden Hotelben nyújtott alakításával.

“Azóta már visszanéztem a szereplését, és meg is mondtam neki, hogy hülye volt, nem játszotta jól a játékot. Abszolút tervezzük mindketten, sőt Edina is, hogy ha megint lesz lehetőség, újra jelentkezünk valamilyen játékba” – közölte az egykori villalakó.

Erre szavakat sem találunk, talán csak ennyit:  fusson, ki merre lát!


Fotó: TV2