Indul a választáson Bálint Antónia

Az egykori szépségkirálynő a Fidesz színeiben, Angyalföldön jelölteti magát képviselőnek.
Kapcsolódó cikkek

Vágó Istvánról tegnap írtuk meg, hogy jelölteti magát, most pedig egy újabb hírességről derült ki, hogy megméretteti magát az őszi önkormányzati választásokon. Bálint Antónia a XIII.kerületben, a Fidesz jelöltjeként indul.

“Felkértek a megtisztelő feladatra, de nem véletlenül, hiszen angyalföldi vagyok. Ezer szállal kötődök ide” – mondta el Antónia a Blikknek.

“A politika nagyon távol van a hétköznapi emberektől – amilyen jómagam is vagyok –, ezért ebben nem is akarok részt venni. Viszont a helyi lakosok problémáit el kell juttatni a megfelelő helyre. Errefelé rengeteg parlagfüves üres telek van, miközben a lakótelepen sok kisgyerekes szülő él. Például itt nem működik a panelprogram, amely a kisemberek zsebét érinti. Elég sok régi szép épület is lenne, de ezekre is ráfér a felújítás. Új lendületet szeretnék adni Angyalföldnek, ahová fiatalkorom legszebb emlékei kötnek.”

Harrach Tamás választókerületi elnök pedig így beszélt Antónia indulásáról:

“A Fidesz és Bálint Antónia is a helyi ügyekkel foglalkozik. Amíg a férfiak hadakoznak, Antónia az önkormányzati telkeken derékig érő parlagfűre, a 60-as éveket idéző útburkolatokra figyelt fel. Ismertségének köszönhetően imázskampány helyett a helyi problémák megoldására tudja fordítani energiáját. Antónia komoly sportmúltja, abból eredő kitartása, édesanyai szerepéből fakadó empátiája, illetve két egyetemi diplomája alkalmassá teszi őt a felelős politikai szerepvállalásra.”

A parlamenti választások alkalmával elkísértük Bálint Antóniát (is) szavazni

Akkor még nem árulta el, hogy melyik párt a favoritja: