Vödörbe szorult baba a nap huncutság-bajnoka

Négy tűzoltó kellett hozzá, hogy kiszabadítsák a kislányt, de ő mindvégig vidám maradt.
Kapcsolódó cikkek

Egy eleven bébinek egy percre sem lehet hátat fordítani, mert az örökké kíváncsi, félelmet nem ismerő csemete biztosan csinál majd valami szörnyűséget. Gemma Soundgrass mégis elkövette ezt a hibát, miközben a konyhában takarított. A fürdőszobába ment, hogy kiborítson egy vödör vizet, de egy pillanat múlva már rohanhatott vissza: négy éves kisfia kiabált utána, hogy a tizenhat hónapos húga, Minnie beszorult valahová.

Gemma visszarohant a konyhába, és meglátta, hogy Minnie egy fém felmosó vödörből vidáman integetett kifelé. A gyermek kedvét az sem vette el, hogy anyja láthatóan megrémült, amikor rájött, hogy egyedül képtelen lesz kiszedni őt a vödörből.

Gemma felhívta az anyját, aki kórházba szállította a családot. Az orvosok azonban nem tudtak mit kezdeni a helyzettel, így a tűzoltók segítségét kérték. Végül négy férfi vágta ki Minniet szorult helyzetéből. A kislány egy percre sem esett kétségbe, az egész történet alatt vidám és mosolygós maradt. Mintha élvezte volna az egész felhajtást. A kórházba vezető úton a pityergés helyett vidáman táncolásba kezdett.