Folyamatos kihívásokkal küzd Kamarás Iván

Az ismert színész nemrégiben fejezte be a Győztes című film forgatását, amelyben egy olimpiai úszóbajnokot keltett életre. Úgy tűnik, újabb megmérettetés várt Ivánra, bár ennek részleteit még egy darabig homály fedi.
Kapcsolódó cikkek

Annyi már biztos, hogy egy készülő sorozatban élete legjobb formáját kellett nyújtania, így Kamarás Iván kőkemény fizikai kihívással nézett szembe.

„Száz óra, szinte szünet nélkül futó terhelés a kamerák előtt, ami minden porcikámat megmozgatta. Bár gyerekkorom óta rendszeresen sportolok, ez elsőre iszonyú nagy kihívásnak tűnt számomra, aztán a végére bebizonyosodott, hogy a valóságban az is. A forgatást Ács Zoltán tréner felügyelte, aki számos magyar és külföldi filmben is személyi edzőként dolgozik. Nem tudom milyen programot állított össze például Robin Williamsnek, de nekem komoly próbatétel volt, amit ugyanakkor nagyon élveztem” – mesélte élményeit Iván a sorozat héten záruló utómunkálatai közben.

Azt egyelőre még nem árulta el, hogy a főszereplésével milyen produkció készült el, de ígéretet tett rá, hogy a jövő héten mindenre fény derül.


Fotó: GoodOptionPR

Címkék: Kamarás Iván