Élő adásban káromkodott a híradós, első munkanapján

A láthatóan erősen izguló fiatal a mikrofonba motyogott átkozódással kezdte élete első híradóját egy kis amerikai televíziónál.
Kapcsolódó cikkek

„Fucking Shit”. Ezzel, a szó szerint „kib****tt sz*rra” – és a magyar káromkodások sokszínűsége miatt még ezer egyéb szóösszetételre – fordítható két szóval kezdte nagyon gyorsan véget is ért híradós karrierjét vasárnap az észak-dakotai KFYR televízióban A.J. Clemente. A fiatalembernek rögtön a felvezetőt követően, alig 15 másodperccel a híradó kezdete után sikerült maga elé mondania élő adásban a profán szavakat, mielőtt bármi más szó elhagyta volna a száját.

Még csak be sem tudott mutatkozni a nézőknek. Azt csak már a káromkodás elhangzása után tudta megtenni, igencsak idegesen keresve a szavakat.

Talán nem nagyon meglepő, hogy a vasárnap esti híradóban elkövetett ordas hiba után rögtön fel is függesztették a kezdő híradóst, és a televízió nem győzött bocsánatért esedezni az eseten felháborodott nézők előtt.  A felfüggesztés azonban nem tartott sokáig, az élete első híradóját káromkodással kezdő műsorvezetőt ugyanis hétfőn már végleg kirúgták – írta a New York Post

Természetesen nem ő az egyetlen tévés műsorvezető, aki élő adásban káromkodással lepte meg a nézőket, és sokszor saját magát is. Talán a legismertebb az NBC New York legendás híradósának, Sue Simmonsnak az esete, aki még 2008-ban kérdezte dühösen kollégájától, hogy „mi a f*szt csinálsz”, nem tudva, hogy adásban van.