Borzalmas előadás Beyoncé koncertjén

Egy álom válhatott valóra, amikor a sztár odalépett imádójához és éneklésre buzdította. Mindenki más számára inkább rémálomnak hangzik...
Kapcsolódó cikkek

Gyönyörű nő csodálatos hanggal, százmilliós példányban eladott lemezek, zenei díjak, sőt többszörös Golden Globe-jelölés. Ő Beyoncé, aki a kilencvenes évek sikercsapatából kiszállva férje, Jay-Z segítségével kezdett fantasztikus szólókarrierbe.

Az ex-Destiny’s Child fellépései élményszámba mennek, nagyon “odateszi” magát és hiába az elképesztő látványú műsor, akkor is ő és elbűvölő énekhangja marad a középpontban.

Illetve most közzétett koncertvideójának részletén egy lelkes nézőnek sikerült ellopnia a show-t, ha nem is hosszú időre, de egy pár pillanatig mindenképpen. A csillag ugyanis gondolt egyet és lement a közönséghez, ott folytatva a dalolást és időnként mikrofonvégre kapva egy-egy rajongót.

A lehetőséggel egy jól szituált hölgy sem volt rest élni, bár megszólalása erősen hasonlított egy kocsmatöltelék hajnali borgőzös szólójához, enyhe cigaretta-ízesítéssel. Mindenesetre úgy tűnik, a díva jól szórakozott.