Emberi hulladékok által gyártott fércmunka – Trump őrjöngött egy sort az életét feldolgozó filmről

Nem mintha bárkit meglepne, de Trump nincs elragadtatva az új filmtől.

Nem tartotta magában Donald Trump a véleményét a róla készített filmről, a volt amerikai elnök a tőle megszokott stílusban ment neki Ali Abbasi nemrég bemutatott filmjének.

A The Apprentice – A Trump-sztori című hamis és pocsék film (egyáltalán, jogosan használják ezt a címet engedély nélkül?) biztosan »bomba« mozi lesz. Olcsó rágalmazás, politikai szempontból is undorító fércmunka, amelyet nyilván a 2024-es elnökválasztás előtt adnak ki, hogy ártsanak országunk legfontosabb politikai megmozdulásának, a Tegyük újra naggyá Amerikát! (Make America Great Again!) szlogenű kampánynak. Az exfeleségem, Ivana kedves és csodálatos ember, akivel nagyon jó kapcsolatom volt, egészen a halála napjáig. E szenny írója, Gabe Sherman, egy aljas és tehetségtelen senkiházi, aki régóta elveszítette a hitelességét, tudta mindezt, de inkább úgy döntött, figyelmen kívül hagyja. Szomorú, hogy a projektben részt vevő emberi hulladékok azt csinálhatnak és mondhatnak, amit csak akarnak annak érdekében, hogy ártsanak az ügyünknek, amely mindannyiunknál fontosabb. MAGA2024!

– írta Trump, saját közösségi médiaplatormján, a Truth Social-ön. Az elnökjelölt azért kénytelen itt posztolni, mert a tavalyi capitoliumi zavargűsokat követően a Twitterről, a Facebookról és a YouTube-ról is letiltották.

A Trump felemelkedéséről szóló filmről, amelyet a volt elnök csapata megpróbált elkaszálni, itt írtunk bővebben:

Kapcsolódó
Egy nap alatt összejött a pénz a Trump-filmre, amelyet a volt elnök csapata megpróbált elkaszálni
A Sebastian Stan és Jeremy Strong főszereplésével készített The Apprentice-ben szerepel egy jelenet, amelyben Trump megerőszakolja első feleségét.