Lánya azt állítja, R. Kelly szexuálisan zaklatta őt, mikor gyerek volt

Elképesztően hosszú a bűnlajstroma a korábbi énekesnek.

A TMZ kétrészes dokumentumfilmet készített Karma: A Daughter’s Journey címmel, melyben R. Kelly lánya is megszólalt. Ebben arról beszélt, hogy 8 vagy 9 éves korában a jelenleg börtönbüntetését töltő énekes szexuálisan zaklatta őt. Elmondása alapján arra ébredt egy alkalommal, hogy az énekes hozzányúlt. A lány félelmében úgy tett, mintha aludna.

2009-ben először anyjának, Kelly volt feleségének jelentette a bántalmazást, és névtelen feljelentést tettek.

Sokáig el sem akartam hinni, hogy ez megtörtént. Nem gondoltam, hogy még ha rossz ember is, velem is tesz valamit. Rettegtem elmondani bárkinek. Még az anyámnak is.

Kelly ügyvédje, Jennifer Bonjean azt mondja a TMZ-nek: „Mr. Kelly tagadja ezeket az állításokat. Volt felesége évekkel ezelőtt ugyanezt az állítást tette, és az Illinois-i Gyermek- és Családügyi Minisztérium kivizsgálta, alaptalannak találták.”

2022 júniusában 30 év börtönbüntetésre ítélték R. Kellyt szexuális bűntettek miatt. Nem sokkal azután egy második szövetségi perben megint elítélték kiskorúak szexuális bűncselekményekre való kényszerítése és gyermekek szexuális zaklatásáról készült felvételek készítése miatt.

Vélhetően 80-as évei közepéig rács mögött marad.

Címkék: r. kelly