Countrylegenda, westernhős és Hollywood fenegyereke – Kris Kristofferson pályája képekben

Eddig jó volt, és valószínűleg ezután is az lesz – mondta nyolcvan évesen Kris Kristofferson, aki ezt követően még nyolc évet élt. A most elhunyt zenész, színész, dalszerző és ellenkulturális ikon pályájának gazdagságáról tanúskodik az alábbi képgalériánk is, amelyben Kristofferson a színpad és a kultikus filmszerepei mellett Janis Joplin és Michelle Obama társaságában is feltűnik.
Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP - 2011. április 30-án, a kaliforniai Indióban.
FilmPublicityArchive / United Archives / Getty Images - A Csillag születik című filmben Kris Kristofferson és Barbra Streisand.
Mark Junge / Getty Images - Fellépés 1986. október 29-én.
Jason Merritt / FilmMagic - Kris Kristoffersont beiktatják a Hollywood Rockwalkba 2006. július 6-án, a hollywoodi Guitar Centerben.
AFP - Kris Kristofferson és Diane Ladd az Alice már nem lakik itt című film egyik jelenetében, 1974-ben.
KAREN BLEIER / AFP - Kris Kristofferson, Lyle Lovett és Darius Rucker hallgatják Michelle Obama first ladyt a „The History of Country Music” című előadáson, a From Barn Dances to Pop Charts” című rendezvényen, 2011. november 21-én, a washingtoni Fehér Házban.
Michael Ochs Archives / Getty Images - Brian Dennehy, Burt Reynolds és Kris Kristofferson a United Artists Majdnem futball című filmjének forgatásán, 1977-ben.
FilmPublicityArchive / United Archives / Getty Images - Pat Garrett és Billy, a kölyök, 1972-ben.
razer Harrison / Getty Images / AFP - Kris Kristofferson fellép a Palomino színpadon, a Stagecoach zenei fesztiválon, az Empire Polo Fielden, 2007-ben. május 6-án a kaliforniai Indióban.
John Byrne Cooke Estate / Getty Images - Janis Joplinnal 1970 nyarán, mindössze pár hónappal az énekesnő halála előtt.
Per Ole Hagen / Redferns / Getty Images - A Drammen Teaterben, 2019. június 2-án, a norvégiai Drammenben.