Hans Zimmer jövőre újra Budapesten áll színpadra

A kétszeres Oscar-díjas zeneszerző sokadszorra is Magyarországra érkezik.

2023 és 2024 után jövőre is Budapesten koncertezik majd Hans Zimmer, ezt pedig szinte napra pontosan egy évvel az idei november 7-i fellépése után teszi majd, hiszen 2025. november 12-én az MVM Dome-ban lép színpadra – derül ki a szervezők az MTI-hez eljuttatott közleményéből.

Az új show úttörő hangzásvilággal és látványos fénytechnikával várja a hallgatóságot, melynek tagjai szeptember 26-án délután már megvásárolhatják a jegyeiket – írják.

Hans Zimmer pályája során több mint 500 projekthez komponált zenét. Számos díjat kapott, munkásságát eddig két Oscar-díjjal, három Golden Globe-díjjal, öt Grammy-díjjal, egy American Music Awarddal, egy Tony-díjjal, valamint hat Emmy-jelöléssel ismerték el.

Bemutatásra váró projektjei között szerepel Steve McQueen Blitz című filmje, amelyet novemberben mutatnak be a mozikban, valamint Joseph Kosinski F1-je, ami 2025 júniusában debütál. Denis Villeneuve nagy sikerű folytatásához, a Dűne: Második rész című filmhez is komponált zenét – ezt idén márciusban mutatták be.