Brad Pittel és George Clooney-val folytatódhat az Ocean’s-sorozat

Rendezőnek ezúttal Edward Bergert kérnék fel.

A filmipari pletykák szerint lendületet kapott az Ocean’s-sorozat tervezett következő része, George Clooney és Brad Pitt is visszatérhetnek, rendezni pedig a négy Oscar-t nyert Nyugaton a helyzet változatlant is jegyző Edward Bergert kérhetik fel – írja a Deadline.

Noha ezek még csak találgatások, a Clooney és Pitt páros sok időt tölt mostanában együtt, 16 év után ugyanis újra egy filmben szerepelnek, a Két magányos farkas című akciókomédiában, amit éppen most mutattak be a velencei filmfesztiválon – ezzel kapcsolatban volt közös fotózás, és egy nagyinterjút is adtak a GQ-nak, ebben Clooney részletesen kifejtette, miért irritálja Quentin Tarantino. Az utolsó közös filmjük egyébként a 2008-as Égető Bizonyíték volt, előtte azonban az ikonikus Ocean’s sorozat jelentette számukra a közös munkát.

Most a Deadline arról ír, hogy a Warner Bros és a Smokeoue régóta szorgalmasan dolgozik az Ocean’s 14-en, ami az első olyan darab lenne a sorozatban, ami Steven Soderbergh rendező nélkül készül – persze ha nem számítjuk a 2018-as női verziót, az Ocean’s 8-et Sandra Bullockkal,Cate Blanchettel meg Rihannával.

Clooney a tavalyi Egy csónakban című film promóciója során beszélt róla, hogy már van egy erős forgatókönyv, ami a 2017-es Vén rókák szellemében készült. Berger állítólag még nem kapott  hivatalos akánlatot.