Adele bejelentése az egekbe lőtte a jegyárakat

Jó reklám volt a visszavonulás belengetése.

A sokszorosára ugrottak Adele „utolsó” koncertjének jegyárai azt követően, hogy az énekesnő nemrég kijelentette: hosszabb időre visszavonul. Adele jelenleg a Las Vegas-i Caesars Palace rezidens fellépője, ahol utolsó koncertjét novemberben adja majd. Erre a jegyek jellemzően 400 dolláros átlagártól elérhetők, de van VIP-belépő is 1000 dollárért. Aki viszont most kapott észbe, annak a jegyár sokszorosát kell kifizetnie: a Billboard szerint a ViaGogo és egyéb, másodlagos jegyértékesítő platformokon bődületes összegekért kínálnak eladásra jegyeket.

A lap 17-18 ezer dolláros jegyárakról ír, azonban a ViaGogo honlapján az utolsó koncertnapra 72 ezer dollárért, azza 25 millió forintért is kínálnak jegyet a harmadik sorba.

Bár ez az összeg nyilván kiugró, az jól látható, hogy jellemzően többezer dollárt kell kifizetnie annak, aki ilyen formában venne jegyet a koncertek valamelyikére.

Adele már júliusban is hosszabb pihenőről beszélt, majd a nemrég záruló németországi turnéját követően megerősítette egy interjúban, hogy hogy amint lemennek a fellépései Las Vegasban, szabadságra megy. Egyelőre ő sem tudja mennyi időre, mindenesetre azt nyilvánvalóvá tette, hogy hosszabb időről van szó, új album sincs tervben.

Kapcsolódó
Most egy ideig senki ne várjon új dalokat Adele-től
Az énekesnő szeretne hosszabb szünetre menni.