Taylor Swift újra színpadra lépett, és Ed Sheeran is vele tartott

Az énekesnő először lépett fel a terrorfenyegetés miatt elmaradt bécsi koncertjei óta.

Taylor Swifthez „legjobb barátja”, Ed Sheeran is csatlakozott csütörtök este a londoni Wembley Stadionban. A két közös dalukból, az Everything Has Changed és az End Game című dalokból összeállított mixet előadva Swift megköszönte Sheerannek, hogy megjelent mellette, hogy felléphessen a 92 ezer fős teltházas közönség előtt.

A koncert volt az énekesnő első fellépése azóta, hogy a múlt héten terrorfenyegetés miatt lemondta bécsi koncertjeit. Emellett ez volt az első alkalom, hogy visszatért az Egyesült Királyságba a múlt hónapban Southportban elkövetett támadás óta, amelyben három gyermeket öltek meg egy Swift-tematikájú táncórán. A koncert alatt azonban egyik eseményre sem utalt.

Sheeran megjelenése az est meglepetésszerű akusztikus szakaszában hatalmas üvöltést váltott ki a 92 000 fős közönségből. A show vége felé az akusztikus szekcióban szereplő dalokat a közönség előtt titokban tartják, amíg elő nem adják őket.

„Ő az egyik legjobb barátom a világon” – mondta Taylor Swift a közönségnek Sheeranről a mini szettjük végén.

Nagyon keményen dolgozik, most is turnézik, és valószínűleg nagyon fáradt, de el akart jönni, hogy játsszon nektek

– idézi az énekesnőt a BBC.

Ed Sheeran azért is szerepelt a napokban a hírekben, mert tulajdonrészt vásárolt kedvenc futballcsapatában, a Premier League-be idén feljutott Ipswich Townban.