„Most tényleg, AZT a dalt?” – Céline Dion elhatárolódott a Titanic zenéjével kampányoló Trumptól

Biztos kezű zeneválasztás a naggyűlésen.

Az elmúlt években számos híres zenész tiltakozott már amiatt, hogy engedély nélkül játszották le dalaikat Donald Trump valamelyik kampányrendezvényén. Most Céline Dion is csatlakozott ehhez a klubhoz, miután egy hétvégi republikánus naggyűlésen elhangzott a My Heart Will Go On, ráadásul közben az énekesnőről is megjelent a kivetítőn egy felvétel.

Maga a választás már csak azért is érdekes egy választási kampányhoz, mert ez a Titanic betétdala, amely ugyebár egy luxushajó elsüllyedéséről szól, így nem feltétlenül a győzelem üzenetét sugározza az egybegyűltek felé.

A mai napon Celine Dion menedzsmentje és lemezkiadója, a Sony Music Entertainment Canada Inc. tudomására jutott, hogy a Donald Trump / JD Vance kampányrendezvényen, Montanában engedély nélkül felhasználták a My Heart Will Go On című dalt éneklő Celine Dion videóját, felvételét, zenei előadását és képmását. Ez a felhasználás semmilyen módon nem engedélyezett, és Celine Dion nem támogatja ezt vagy bármely hasonló felhasználást

írták közleményükben, hozzátéve egy odaszúrást a titanicos zeneválasztásra is:

… és most tényleg, AZT a dalt?

Amúgy nem ez az első eset, hogy a Trump-kampány sajátos zenéket használ a kampányhoz, használták egy időben a Linkin Park depresszív, nihilista szövegű dalát, az In The Endet, Trump pedig rendszeresen vonult be a színpadra a Rolling Stones You Can’t Always Get What You Wantjára, persze lehet, hogy így üzente meg a világnak, hogy nem mindig azt kapják, amit szerettek volna.