Kesha új szöveggel veszi fel újra a slágerét, hogy beszólhasson P. Diddynek

Kesha bejelentette, hogy újra felveszi TiK ToK című slágerét.

Kesha bejelentette, hogy újra felveszi TiK ToK című slágerét, és a „like P. Diddy” („mint P. Diddy”) sort „fuck P. Diddy”-re („baszódjon meg P. Diddy”) változtatja, az év elején napvilágot látott vádak hatására a rapperből lett médiamogul ellen.

A 2010-ben megjelent TiK ToK továbbra is Kesha egyik legnagyobb slágere, és kilenc hétig volt a Billboard Hot 100-as listájának első helyén. Az eredeti dalban azt énekli: „Ébredj úgy reggel, mint P. Diddy”, de az áprilisi Coachella fellépése során a szöveget megváltoztatta: „Ébredj úgy reggel, hogy baszódjon meg P. Diddy!”

A változtatás a Sean „Diddy” Combs ellen felhozott számtalan vádra utalt, aki idén több perrel is szembesült, amelyekben nemi erőszakkal, szexuális zaklatással és szexkereskedelemmel vádolják.

A TiK ToK volt az első olyan kislemez, amit a világra hoztam, amelyen az én hangom ÉS az én nevem szerepel. Emlékszem, hogy azért írtam ilyen vidám és boldog dalt, mert így éreztem magam, és azt akartam, hogy mások is ezt érezzék. Amire nagyon büszke vagyok, az az, hogy ez a dal MÉG mindig ilyen érzéseket kelt bennem, mindezek ellenére, és ezek azok az érzelmek, amelyekhez szeretném, ha mindannyian kapcsolódnánk

– írta Kesha csütörtökön a közösségi médiában.

Azzal folytatta elmélkedését, hogy még mindig úgy tekint a dalra, mint „egy pillanatképre arról, ahogyan akkoriban láttam a világot. Az a lány naiv, vad és játékos volt. Ez a dal önmagam egy olyan oldalát örökíti meg, amit nagyon szeretek, és most úgy látom, hogy vadul kell védenem. A világ nagyon sokat változott, és én is.”

A posztban Kesha azt írta a szövegváltoztatásról, hogy végleges, és újra felveszi majd a dalt ezzel a szöveggel, írja a Hollywood Reporter.