A rajongók szerint Taylor Swiftnek szól be Billie Eilish és Charli XCX új dala

Olvastak a sorok közt.

Mindössze órák teltek el azóta, hogy Charli XCX és Billie Elish kiadta a Guess remixét, a rajongók azonban máris darabokra cincálták a dalszöveget, és furcsa dologra figyeltek fel – írja az NME.

A felvétel végén a következő, elsuttogott mondatok ütöttek szöget sokak fejébe:

Kitalálod, miről beszélgettünk Billie-vel? (Tiszteletlen voltál.) / Még mindig megpróbálom kitalálni a jelszót a Google Drive-omhoz (A megszállottam vagy?) / Megpróbálod kitalálni, hol bulizunk épp? (Tényleg nem vagy meghívva.)

Az NME a kommentelők véleménye nyomán rámutat, hogy ez akár egy beszólás is lehetett Taylor Swift felé, az ugyanis Eilisht és Charlit is folyamatosan távol tartja a slágerlisták első helyétől – kitűnő példa erre, hogy a The Tortured Poets Department című Swift-albumból a legkülönbözőbb variánsok születnek, hogy azok egymás után jussanak a listák élére, ezt pedig sok rajongó gátlástalannak, vagy épp mások elleni tiszteletségnek érzi.

Az elméletet erősíti, hogy az Eilishnek dolgozók közül többet is olyan X-posztokat lájkoltak, amik

negatív véleménnyel vannak a különböző lemezvariánsokról, Eilish maga pedig egyszerű pocsékolásnak nevezte azok fizikai adathordozón való kiadását.

A dalhoz egy klip is született, amiben Charli és a társproducer, The Dare a nappalijukban tartanak épp egy házibulit, mikor Eilish egy buldózerrel töri át a falat: