Meghalt Lakatos Ticián, a Love Island korábbi győztese

Huszonnégy éves volt.

Fájó szívvel tudatjuk, Lakatos Ticián edzőnk, barátunk,testvérünk, 24 éves korában szívrohamban elhunyt – írja Facebook-oldalán az A R ZS Dojo-Fight Club.

A Blikk kapcsolódó híre szerint a fiatal férfi koraszülöttsége miatt egész életében szívbetegséggel küzdött, és korábban is kapott már szívrohamot, az utóbbi időszakban azonban semmi jel nem mutatott arra, hogy ne lenne egészséges.

A lap elérte a Love Island-et 2019-ben Zsófival együtt megnyerő Ticián edzőtársainak egyikét, aki arról beszélt, hogy az egykori valóságshow-szereplő

mindig is arra vágyott, hogy profi ökölvívóként kijuthasson az olimpiára, ám a betegsége miatt az edzősködés maradt neki. Nemrég azonban felcsillant számára a remény, átesett ugyanis különböző sportorvosi vizsgálatokon, ahol azt mondták neki, szinte meggyógyult, és akár még versenyezni is kezdhet. Nagyon boldog volt ettől, még keményebben elkezdett edzeni, ereje tejében volt.

Az edző otthon esett össze, barátnője talált rá, a kiérkező mentősök azonban már nem tudták megmenteni az életét.  Első és hátsófali szívinfarktusa volt egyszerre. – teszi hozzá a Blikk.