Azahriah arra kéri rajongóit, tegyék le a telefont

Azahriah a hétvégén a Campus fesztiválon lépett fel, és az ott tapasztaltak arra ösztönözték, hogy fontos dolgot kérjen rajongóitól.

Azahriah a hétvégén a Campus fesztiválon lépett fel, ahol arra kérte rajongóit, hogy a Rampapapam című számnál tegyék el a telefonjaikat és ne videózzanak. Ezt voltak, akik nehezményezték, nekik üzenve az énekes az alábbiakat írta egy Instagram-sztoriban:

Olvastam egy kommentet, aki csalódott bennem, merthogy milyen alapon kérem meg a közönséget, hogy ne videózzanak egy számnál. Igazság van ebben, aki kifizette a jegyet a saját pénzén, megvan a joga bármihez, állni végig, vibeolni, tombolni, végigtelózni az egészet

– kezdte üzenetét Azahriah, aki aztán arra hegyezte ki írását, hogy aki ezentúl jegyet vesz a koncertjeire, az már kezdettől fogva tudja, mire kéri a közönséget:

Így most hivatalosan is ebben a nyilatkozatban mondom minden kedves követőmnek, hogy csak akkor vegyenek a kövi Azira jegyet, ha elfogadják, hogy a Rampapapamnál elteszik a telót, mert ez a Campuson olyat adott, amit szerintem már sok ideje előadó alig élhetett át. Sajnálom, hogy a fentről egyszerre átszellemülő testvérek között nem mindenki érezte át ennek az erejét, lehet, hogy valami fancy páholyból nem úgy üt

– írta Azahriah.

Tény és való, hogy nem árul zsákbamacskát, hiszen a dal szövegében is szerepelt már a „Tedd le a kibaszott telefont és vegyél egy nagy levegőt végre“ fordulat.