Évek óta csúszik Madonna életrajzi filmje, de most már aztán tényleg elindulhatott valami

Legalábbis úgy tűnik.

A Madonna Louise Veronica Cicconeként született Madonnánál az elmúlt évtizedekben egyetlen női zenész sem gyakorolt nagyobb hatást a popkultúrára, így nem meglepő, hogy Hollywood legnagyobbjai hosszú ideje törik már a fejüket, hogy miként lehetne megfilmesíteni az életutat.

Legutóbb a Universal Pictures karolta fel az ötletet, 2023 januárjában azonban kiderült: semmi esély nem maradt a tervek valóra váltására, a stúdió pedig egy ponton úgy érezte, hogy a több mint 180 oldalas forgatókönyvet inkább két filmben, vagy egy egész minisorozatban kellene a képernyőkre vinni.

Most, másfél évvel később úgy tűnik, hogy a hirtelen beállt csendben mégis történt változás – vette észre a Hollywood Reporter, ami az énekesnő legfrissebb Instagram-posztjában talált érdekes nyomokat.

A képsorozaton Madonna egy írógépen dolgozik, körülötte pedig papírok hevernek, az egyik fotón azonban egy, a gépbe fűzött borító látszik, amin az 1987-es dalának címe, a Who’s That Girl, valamint az

újraírta Madonna és ECW

felirat olvasható.

A lap szerint az ECW rövidítés Erin Cressida Wilsonra utal, aki korábban A titkárnő (2002), illetve A lány a vonaton (2016) forgatókönyvét is jegyezte, a kép nyomán pedig minden jel arra mutat, hogy készül a forgatókönyv, szerencsés esetben pedig rövidesen a munkálatok is elindulhatnak.

A korábbi információk szerint a Universal Madonnát ültette volna a rendezői székbe, a főszerepre pedig a Netflix Ozark című sorozatával ismertté vált Julia Garner volt a legesélyesebb, a jelenlegi tervekről azonban még semmit sem lehet tudni.